مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر
الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~ Image007



عزيزي الزائر king

عزيزتي الزائرة queen

يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي

سنتشرف بتسجيلك

شـكــرا flower

إدارة الـمـنـتــدى farao


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر
الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~ Image007



عزيزي الزائر king

عزيزتي الزائرة queen

يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي

سنتشرف بتسجيلك

شـكــرا flower

إدارة الـمـنـتــدى farao
مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~

4 مشترك

اذهب الى الأسفل

الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~ Empty الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~

مُساهمة من طرف عطر الياسمين الإثنين 11 يوليو 2011, 2:42 am

السلام عليكم ورحمه الله وبركاته
مين فيكم بيحب السمك انا شخصيا بموت فى كل البحريات والنهارده عملت صينيه سمك يارب تعجبكم
المقادير
3 وحدات من سمك الهامور
جزره مبشوره
حبه طماطم مكعبات
2 حبه بصل مقطع جوانح
5 حبات ليمون
ملعقتين خل
3 ملاعق ثوم مفروم
اوراق نعناع او ريحان (اختيارى)
كرفس مقطع
زيت زيتون
ملعقتان معجون طماطم متبل بالبهارات
ملح فلفل كزبره باودر كمون بابريكا فلفل اسمر

الطريقه
ننظف السمك جيدا وناخذ نصف الثوم ونضع عليه ملح وكمون وكزبره وعصير ليمون
ونقلبه ونتبل به السمك ونتركه ساعه على الاقل

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نجهز الخلطه
نضع البصل والجزر والكرفس والطماطم معا فى طبق

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


نضيف التوابل ومعهم باقى الثوم واوراق النعناع المقطعه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نقلب الخليط جيدا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ونحضر صينيه للفرن نبطنها بورق قصدير ونفرش فيها جزء من الخلطه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

نحشو السمك بالخلطه هكذا
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
ونرص الخليط فى الصينيه ونضيف عليه باقى الخلطه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



ونضيف زيت الزيتون على الوجه

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]



ونضع معجون الطماطم على الوجه هكذا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ونلف الصينيه بالفويل ونضعها فى رف الفرن الاسفل الملاصق للنار مده نصف ساعه وبعدها ننقلها للرف الاعلى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

ونحمرها تحت الشوايه
وده شكلها





والف هنا وشفا>>
عطر الياسمين
عطر الياسمين



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~ Empty رد: الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~

مُساهمة من طرف المدير العام الإثنين 11 يوليو 2011, 11:37 am

مــــــــــــــــــــــــــــــــــش بــــــــــــحــــــــــــــــــــــبــــــــــــــــــــــــــــــــــه


شكراً على الموضوع
المدير العام
المدير العام



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~ Empty رد: الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~

مُساهمة من طرف سمكة القصير الإثنين 11 يوليو 2011, 1:45 pm

بمووووووووووووووووووووووت فيه ،تسلم ايديكي ياام يارا
سمكة القصير
سمكة القصير



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~ Empty رد: الاسماك والاكلات البحريـهـ ..~

مُساهمة من طرف شريف محمد الإثنين 11 يوليو 2011, 1:56 pm

ههههههههههههههههههههههههههههههه

هههههههههههههههههههههههههههههههه

هههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه

اهو احسن من الحمه يا عم عمر مش كده ولا ايه يا سمكه

يا مظبطانى يا ام يارا يا غليه كترى من السمك علشان بموت فيه

ولى عيز سمك ياكل سمك ولى مش عايذ سمك اعمليله ملوخيه نشفه

ههههههههههههههههههههههههههه
شريف محمد
شريف محمد



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى