كباب السوسيس - " وبالصـــــور "
مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر :: عـــالـــم حـــــواء :: مـطـبــخ مـنـتـديــات الـقـصــيــر
صفحة 1 من اصل 1
كباب السوسيس - " وبالصـــــور "
كباب السوسيس - " وبالصـــــور
"
"
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
احبائي واخواتي وصديقاتي
الاعزاء
الطبق ده اسمه كباب السوسيس
او شيش السوسيس
طبق فكرته سهله جدا ومش بياخد وقت
خالص
يعني ينفع وقت
الازمات
" مش هطول عليكوا
"
تعالوا يالا نشوف
الطريقه
* الاول نجيب السوسيس ونقطعه
علي ثلاثه " طبعا لو عندك السوسيس الفرانكفورت - الصغير هيكون افضل "
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نعمل الخلطه اللي هنحطها
عليه وهي عبارة عن : فصين ثوم + ملعقة كاتشب + ملعقه مسطرده
+ ملعقة صلصه + زيت زيتون +
ملح وفلفل + كركم + بابريكا .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونخلطهم كويس " طبعا ممكن
تزودي الكميه علي حسب كمية السوسيس بتاعتك " .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نجهز الاسياخ الخشب " نصيحه
ليكي : حطي الاسياخ الخشب في ماء مغلي شويه صغيرين علشان لما تتحط علي النار ما
تنحرقش " .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع الطماطم والبصل والفلفل
الرومي كله مكعبات " للأسف ماكنش عندي فلفل - بس مش مهم "
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونبتدي نشيش السوسيس
بالطريقه دي لحد ما الكميه كلها تخلص .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وبعدين نحط التتبيله عليه
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* لحد ما تخلصي الكميه " انا
زودت شويه من التتبيله علشان تكفي ولو زادت معاكي اوي يبقي احسن علشان هنستخدمها في
الشوي " .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسخن صينيه تيفال ونحط شوية
زيت زيتون " مش كتير " وبعدين نحط الاسياخ .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ولما تحمر نقلبها علي
الناحيه التانيه " خلي بالك علشان مش بياخد وقت " في الوقت ده لو متبقي معاكي جزء
من التتبيله زوديه مع الزيت .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وهيبقي بالشكل ده
.
انا قدمته مع رز بالكركم
والقرفه وبطاطس محمرة
طبعا ممكن
يقدم مع المكرونه بيبقي حلو جدا .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ايه رأيكوا
000
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده طبق 0000 " مين يا تري ؟؟؟ "
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يارب يكون الطبق
عجبكوا
وصدقوني اكله جميله
وخفيفه وسهله جدا جدا
بالف هنا
وشفا 000
تقبلوا احترامي
وتقديري (منقوووووووووووول)وبسلامتكم
احبائي واخواتي وصديقاتي
الاعزاء
الطبق ده اسمه كباب السوسيس
او شيش السوسيس
طبق فكرته سهله جدا ومش بياخد وقت
خالص
يعني ينفع وقت
الازمات
" مش هطول عليكوا
"
تعالوا يالا نشوف
الطريقه
* الاول نجيب السوسيس ونقطعه
علي ثلاثه " طبعا لو عندك السوسيس الفرانكفورت - الصغير هيكون افضل "
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نعمل الخلطه اللي هنحطها
عليه وهي عبارة عن : فصين ثوم + ملعقة كاتشب + ملعقه مسطرده
+ ملعقة صلصه + زيت زيتون +
ملح وفلفل + كركم + بابريكا .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونخلطهم كويس " طبعا ممكن
تزودي الكميه علي حسب كمية السوسيس بتاعتك " .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نجهز الاسياخ الخشب " نصيحه
ليكي : حطي الاسياخ الخشب في ماء مغلي شويه صغيرين علشان لما تتحط علي النار ما
تنحرقش " .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نقطع الطماطم والبصل والفلفل
الرومي كله مكعبات " للأسف ماكنش عندي فلفل - بس مش مهم "
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ونبتدي نشيش السوسيس
بالطريقه دي لحد ما الكميه كلها تخلص .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وبعدين نحط التتبيله عليه
.
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* لحد ما تخلصي الكميه " انا
زودت شويه من التتبيله علشان تكفي ولو زادت معاكي اوي يبقي احسن علشان هنستخدمها في
الشوي " .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* نسخن صينيه تيفال ونحط شوية
زيت زيتون " مش كتير " وبعدين نحط الاسياخ .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ولما تحمر نقلبها علي
الناحيه التانيه " خلي بالك علشان مش بياخد وقت " في الوقت ده لو متبقي معاكي جزء
من التتبيله زوديه مع الزيت .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* وهيبقي بالشكل ده
.
انا قدمته مع رز بالكركم
والقرفه وبطاطس محمرة
طبعا ممكن
يقدم مع المكرونه بيبقي حلو جدا .
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
* ايه رأيكوا
000
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
وده طبق 0000 " مين يا تري ؟؟؟ "
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]
يارب يكون الطبق
عجبكوا
وصدقوني اكله جميله
وخفيفه وسهله جدا جدا
بالف هنا
وشفا 000
تقبلوا احترامي
وتقديري (منقوووووووووووول)وبسلامتكم
حنينى انا
مواضيع مماثلة
» النجمة " جنات " في برنامج الحفلة" Stage " نسخة DSRip بحجم 157 ميجا
» مكتبـــة تطبيقات الأيفون " iPhone ApplicatioN Mega PacK " بحجمـ 528 ميجـــا " تحميــلـ مباشر " علي أكثر من سيرفر
» حـصريا البوم رضا " حفلة 2010 " Ripped From Original CD 128Kbps
» أجمل اغانى ألبومات أميرة الطرب الشعبى::"شفيقة"::
» المسلسل الأسطورى "هركليز" كامل نسخ DVDRip مترجمه
» مكتبـــة تطبيقات الأيفون " iPhone ApplicatioN Mega PacK " بحجمـ 528 ميجـــا " تحميــلـ مباشر " علي أكثر من سيرفر
» حـصريا البوم رضا " حفلة 2010 " Ripped From Original CD 128Kbps
» أجمل اغانى ألبومات أميرة الطرب الشعبى::"شفيقة"::
» المسلسل الأسطورى "هركليز" كامل نسخ DVDRip مترجمه
مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر :: عـــالـــم حـــــواء :: مـطـبــخ مـنـتـديــات الـقـصــيــر
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى