مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر
كباب السوسيس - " وبالصـــــور " Image007



عزيزي الزائر king

عزيزتي الزائرة queen

يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي

سنتشرف بتسجيلك

شـكــرا flower

إدارة الـمـنـتــدى farao


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر
كباب السوسيس - " وبالصـــــور " Image007



عزيزي الزائر king

عزيزتي الزائرة queen

يرجي التكرم بتسجيل الدخول اذا كنت عضو معنا

او التسجيل ان لم تكن عضو وترغب في الانضمام الي اسرة المنتدي

سنتشرف بتسجيلك

شـكــرا flower

إدارة الـمـنـتــدى farao
مـنـتـديـات الـقـصـيـر الـبـحـر الأحـمــر
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كباب السوسيس - " وبالصـــــور "

اذهب الى الأسفل

كباب السوسيس - " وبالصـــــور " Empty كباب السوسيس - " وبالصـــــور "

مُساهمة من طرف حنينى انا الخميس 20 مايو 2010, 1:06 pm

كباب السوسيس - " وبالصـــــور
"






[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

احبائي واخواتي وصديقاتي
الاعزاء

الطبق ده اسمه كباب السوسيس
او شيش السوسيس
طبق فكرته سهله جدا ومش بياخد وقت
خالص

يعني ينفع وقت
الازمات

" مش هطول عليكوا
"

تعالوا يالا نشوف
الطريقه


* الاول نجيب السوسيس ونقطعه
علي ثلاثه " طبعا لو عندك السوسيس الفرانكفورت - الصغير هيكون افضل "
.



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* نعمل الخلطه اللي هنحطها
عليه وهي عبارة عن : فصين ثوم + ملعقة كاتشب + ملعقه مسطرده

+ ملعقة صلصه + زيت زيتون +
ملح وفلفل + كركم + بابريكا .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* ونخلطهم كويس " طبعا ممكن
تزودي الكميه علي حسب كمية السوسيس بتاعتك " .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* نجهز الاسياخ الخشب " نصيحه
ليكي : حطي الاسياخ الخشب في ماء مغلي شويه صغيرين علشان لما تتحط علي النار ما
تنحرقش " .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* نقطع الطماطم والبصل والفلفل
الرومي كله مكعبات " للأسف ماكنش عندي فلفل - بس مش مهم "
.


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* ونبتدي نشيش السوسيس
بالطريقه دي لحد ما الكميه كلها تخلص .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


* وبعدين نحط التتبيله عليه
.


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]


* لحد ما تخلصي الكميه " انا
زودت شويه من التتبيله علشان تكفي ولو زادت معاكي اوي يبقي احسن علشان هنستخدمها في
الشوي " .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* نسخن صينيه تيفال ونحط شوية
زيت زيتون " مش كتير " وبعدين نحط الاسياخ .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* ولما تحمر نقلبها علي
الناحيه التانيه " خلي بالك علشان مش بياخد وقت " في الوقت ده لو متبقي معاكي جزء
من التتبيله زوديه مع الزيت .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* وهيبقي بالشكل ده
.

انا قدمته مع رز بالكركم
والقرفه وبطاطس محمرة

طبعا ممكن
يقدم مع المكرونه بيبقي حلو جدا .


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

* ايه رأيكوا
000


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

وده طبق 0000 " مين يا تري ؟؟؟ "

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذا الرابط]

يارب يكون الطبق
عجبكوا

وصدقوني اكله جميله
وخفيفه وسهله جدا جدا

بالف هنا
وشفا 000

تقبلوا احترامي
وتقديري    (منقوووووووووووول)وبسلامتكم

حنينى انا
حنينى انا



الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل

الرجوع الى أعلى الصفحة

- مواضيع مماثلة

 
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى